Welcome to my blog..

Feel free to read/copy anything and please put the reference link to original source.
Share your blog link at the bottom of this page.

my sharing server : http://172.25.169.224/
How to download : http://rionix88.blogspot.com/2011/04/rionix-sharing.html
Other Sharing site : http://rionix88.blogspot.com/2011/01/ump-sharing-links-2.html

buat duit : http://rionix88.blogspot.com/2011/01/buat-ump-sharing-buat-duit.html

How to build server : http://rionix88.blogspot.com/2011/01/kaedah-membuat-ump-sharing-server.html

19 October 2009

Rindu kat dia..

Sangat canggeh tajuk aku. Apatah lagi dalam zaman sekarang bile lecterer ske bukak blog2 student..

Semalam aku bkk friendster. Da sangat lama x menjenguk fs. Mesti fs tu da rindu kt ak.
Tekan kt group, cuba mencarik member2 lama yang aku belum add. Tetiba ak jumpe someone yang agak familiar. Trus ak add.

Da makin comel lak dia skang. Espesyelly ble da lama x jupe die. Rasa macam nak pegi mengurat.. tapi dia dah ade buah ati! Rugi2. Nyesal aku x ngorat die dulu2.

Kalau skang ni dia datang dan ngorat ak, da mmg komfem2 ak akan terima. Siyes x tipu. Nak tunggu ak ngorat die, mmg xkan la. Sbb ak xkan ngorat sesape pun skang ni.

Die sangat baek. Dan aku betul2 maksudkannya.
Kalau dengan dia.. Mungkin kini dunia aku berbeza.
Mungkin, dan cuma mungkin. Saya tidak menggunakan mana2 penjamin.

~ Terasa ingin mengupload gamba die besar2 kt sini. Tapi nanti pakwe die marah.

2 comments:

Blog Exchange