Welcome to my blog..

Feel free to read/copy anything and please put the reference link to original source.
Share your blog link at the bottom of this page.

my sharing server : http://172.25.169.224/
How to download : http://rionix88.blogspot.com/2011/04/rionix-sharing.html
Other Sharing site : http://rionix88.blogspot.com/2011/01/ump-sharing-links-2.html

buat duit : http://rionix88.blogspot.com/2011/01/buat-ump-sharing-buat-duit.html

How to build server : http://rionix88.blogspot.com/2011/01/kaedah-membuat-ump-sharing-server.html

05 November 2008

esok peksa fluid

baru ak sedar upeye sok ade peksa fluid
lalu ak dgn gentlemannye switch o komputer.. nk carik slide2 fluid nk stadi
stlh 2 jam 15 menet tunggu windows nk boot akhirnye dapat jugak ak nampak desktop kt skrin ak nih.

jadi ak pun stat pgg mouse nk carik2 nota fluid tapi tetiba jek pointer mouse ak bergerak sndri ke ikon warcraft frozen throne.
ak pun dgn x sengajanya tertekan plak.. ape la nk jadi ngan nasib ak arini.. haih
bile warcraft tu kuar je ak pun kuatkan ati nk exit je prog tu.. tp bila ak takan exit je xleh.. mcm button exit tu rosak la plak.
akhirnya terpaksa la ak tekan single player > custom game..

haih.. esok fluid.. nape la komputer neh wat hal plak.. camane nk stadi!!!
ak carik2 nota yg ak da prin tp x jumpak. bila ak jupe je nota, pen2 ak dan sume alatulis ilang plak.
ari ni mmg ajaib ar...

1 comment:

  1. xnak stadi tu ckp je la xnak stadi...pnjng jek cte

    ReplyDelete

Blog Exchange